Training Voluit Leven – Leven vanuit je kernwaarden

Ben jij ontevreden over je leven? Voel je je vaak angstig, somber, leeg, onzeker of vermoeid? Worstel je hiermee met jezelf en God? Denk je dat je leven pas kan beginnen als je deze klachten overwint? Dan staat de strijd tegen deze klachten centraal in jouw leven.

Klik op de afbeelding voor de flyer

Bij deze training Voluit Leven ga je ervaren dat dit niet werkt. Wegstoppen maakt het alleen maar erger. De training helpt je om psychische pijn te accepteren en om te gaan met alles wat er op je pad komt.

De vier belangrijke pijlers van de training zijn:

  • Laat het sprookje van een lang en gelukkig leven (zonder pijn en verdriet) varen. Geef je verzet tegen psychische pijn op.
  • Leer op te merken wat er in je omgaat en je bewust te zijn van wat er nu is in je leven.
  • Probeer te ontdekken wat je echt belangrijk vindt en maak dat de basis voor je handelen.
  • Leer je (weer) te verwonderen en God’s vrede en liefde in alles ervaren.

Hierdoor leer je met aandacht te leven in het nu en richting te geven aan je leven vanuit wat je werkelijk belangrijk vindt. Als je jouw waarden kent, kun je de balans vinden tussen wat je verstand en je hart je ingeven en leer je beter omgaan met de wisselvalligheden in het leven.

Kortom: je leert Voluit te leven! Leven vanuit je kernwaarden.

Praktische informatie

Deze training is een vervolg op de christelijke mindfulnesstraining Aandachtig Leven en gaat uit van de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness, maar is ook te volgen zonder dat je bekend bent met mindfulness.

De training is in Soest en bestaat uit acht bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. Elke bijeenkomst duurt 2 uur en vindt telkens plaats op donderdagavond. Je krijgt tussentijds ook huiswerkopdrachten. Een groep bestaat uit maximaal twaalf personen.

Informeer bij je zorgverzekeraar en/of je werkgever naar een eventuele vergoeding van een deel van de kosten. Indien je werkgever de training vergoed, kan je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Materiaal: Ernst Bohlmeijer & Monique Hulsbergen, Voluit Leven, mindfulness of de kunst van het aanvaarden, nu als praktisch hulpboek. Dit boek dien je zelf te kopen.

Tarieven: klik hier voor meer info.

 

Aandachtig Leven

Wij bieden trainingen Aandachtig Leven, Voluit Leven, Aandachtig Wandelen, stiltedagen, workshops en weekenden aan die je stilzetten bij het hier en nu. Die je leren om het leven te aanvaarden zoals het is. Genadig naar jezelf en anderen te kijken.
Maar vooral: om je (weer) te leren verwonderen en Gods vrede en liefde door alles heen te ervaren.

Volg ons via:

Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op met
Tineke Voorthuis
Psychosomatisch oefentherapeut  
Tel: 06 18410817

Lenie Kap
Gestalttherapeut 
Tel: 06 34527784

info@aandachtigleven.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.