Stiltedagen

Een stiltedag laat je stil staan bij jezelf en bij God. Het tilt je uit de hectiek van je dagelijks leven. Een dag lang ga je samen met anderen de stilte in. Door stil te worden, creëer je meer rust en ruimte in je hoofd, hart en lichaam. Je besteedt bewust aandacht aan wat je voelt, denkt en ervaart, en probeert dit genadevol te accepteren.

Ervaring met meditatie

Een stiltedag is geschikt voor iedereen die ervaring heeft met meditatie. Tijdens de dag doen we diverse adem-, aandacht- en lichaamsoefeningen en christelijke meditaties. Op een stiltedag spreken we alleen met elkaar als het echt nodig is. Ook de lunch eten we in stilte. Wil je meer informatie? Bel of mail ons.

Praktische informatie

De stiltedagen zijn twee keer per jaar op een zaterdag en duren van 9.45 uur tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie of thee.

Kosten: € 82,50 inclusief koffie/thee en lunch. Je krijgt 10% korting als je een training of weekend bij ons hebt gevolgd. De prijs is dan € 74,25

Locatie: De Leilinden
Peter van den Breemerweg 23
3768 MP Soest

 

 

 

Aandachtig Leven

Wij bieden trainingen Aandachtig Leven, Voluit Leven, Aandachtig Wandelen, stiltedagen, workshops en weekenden aan die je stilzetten bij het hier en nu. Die je leren om het leven te aanvaarden zoals het is. Genadig naar jezelf en anderen te kijken.
Maar vooral: om je (weer) te leren verwonderen en Gods vrede en liefde door alles heen te ervaren.

Volg ons via:

Contactinformatie

Neem voor meer informatie contact op met
Tineke Voorthuis
Psychosomatisch oefentherapeut  
Tel: 06 18410817

Lenie Kap
Gestalttherapeut 
Tel: 06 34527784

info@aandachtigleven.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.